Βασίλης Τσιάρτας: «Μπροστινός ο Μπαλτάκος, Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος κινούν τα νήματα στην ΕΠΟ»

Sportday.gr

Η πολύκροτη συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στους “Betarades” βγήκε στη δημοσιότητα και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της εθνικής Ελλάδας καταγράφει με λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και όχι μόνο!

Ήταν μια συνέντευξη που αναμενόταν τις τελευταίες μέρες με τεράστιο ενδιαφέρον. Και το αποτέλεσμα της όχι μόνο δεν αποτέλεσε συνέχεια του αποσπάσματος που είχε μεταδοθεί, αλλά αντίθετα είναι ακόμη πιο σοκαριστική για την πραγματικότητα που βιώνει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε μια συζήτηση για όλη του καριέρα που εξελίσσεται σε… συνέντευξη – κόλαφο για τον «θέατρο σκιών» που εξελίσσεται στους διαδρόμους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Βασίλης Τσιάρτας μιλάει με «διευθύνσεις και ονοματεπώνυμα» και ισχυρίζεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επί σειρά ετών στενός του συνεργάτης, Γιάννης Παπαδόπουλος είναι οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας παράγοντες όπως ο Τάκης Μπαλτάκος ως… μπροστινούς.

Αναλυτικά, ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων είπε ο Ναουσαίος παλαίμαχος διεθνής άσος:

  • «Πέρσι ήταν να πάω στην Εθνική Νέων και μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο οποίος όπως ξέρουν όλοι κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία».
  • «Με απέφυγε ο Μπαλτάκος. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Μπροστινός είναι και αυτός. Τον έβαλαν εκεί πέρα αυτοί που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με τον τρόπο τον δικό τους. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό».
  • «Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία».
  • «Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο»

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη, διάρκειας μιάμιση ώρας, του Βασίλη Τσιάρτα στους “Betarades” (με τα επίμαχα σημεία για την ΕΠΟ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και όσα συμβαίνουν στους διαδρόμους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να ξεκινούν στο 48.40 της συζήτησης:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News