Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το συγκινητικό αντίο του Μαντί και η οψιόν αγοράς

sportday.gr

Ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα συγκινητικό ποστάρισμα και ανοίγει το κεφάλαιο Ρόμα, πόση είναι η οψιόν αγοράς

Μ’ ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα ο Μαντί Καμαρά είπε αντί στον Ολυμπιακό που τον έβγαλε από την αφάνεια της β’ κατηγορίας της Γαλλίας και τον ανέδειξε με συνέπεια να τον μάθει όλος ο κόσμος και εν τέλει να μπορεί να κάνει μεταγραφή / δανεισμό στη Serie A και τη Ρόμα.

«Μια λέξη: Ευχαριστώ Ολυμπιακέ», έγραψε στην αρχή και συνέχισε: «Θέλω να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει για μένα. Ούτε η αγάπη, ούτε ο σεβασμός. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς, σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε μέλος του συλλόγου και στο προσωπικό από την άφιξή μου μέχρι σήμερα»!

Και κατέληξε ο Αφρικανός χαφ: «Μου τα μάθατε όλα, με φροντίσατε σαν παιδί σας… Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω δουλέψει όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, με φέρατε τον καθένα με τον δικό σας τρόπο αλλά πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Σας είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές μας. Θα είσαι πάντα το σπίτι μου».

Οψιόν… μαμούθ για την αγορά του Καμαρά από τη Ρόμα

Την πρώτη ανακοίνωση της μεταγραφής του μέσου από τη Γουϊνέα στους Ρωμαίους την έκανε η ιταλική Λίγκα. Ο Μαντί θα στοιχίσει στη Ρόμα 1,2 εκατ.ευρώ ως δάνειο ενός έτους από τον Ολυμπιακό ενώ η οψιόν αγοράς έχει οριστεί στα 12 εκατ.ευρώ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News