Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

Παίκτης της Ρόμα και επισήμως είναι ο Μαντί Καμαρά που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο οποίος θα πληρωθεί 11,5 εκατ.ευρώ αν οι Ιταλοί κάνουν δικό τους τον Αφρικανό χαφ

Παίκτης της Ρόμα με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) ο Μαντί Καμαρά καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αποκτά ως δανεικό για μια σεζόν τον Αφρικανό χαφ πληρώνοντας ενοίκιο 1,2 εκατ.ευρώ ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς η οποία αν ενεργοποιηθεί υποχρεώνει τους Ρωμαίους να καταβάλλουν 11,5 εκατ.ευρώ στους πρωταθλητές της Super League.

«Ευκαιρία η Ρόμα, θέλω να προσφέρω στην ομάδα, ανυπομονώ να παίξω στο Ολύμπικο»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση. Θα είναι κάτι υπέροχο να ζήσεις την ατμόσφαιρα του Ολίμπικο και να δεις τους οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Καμαρά που θα πάρει 1,2 εκατ.ευρώ ως ετήσια απολαβή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News