Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο και ηχηρά κοψίματα η ευρωπαϊκή λίστα Κορμπεράν

Eurokinissi

Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε τις τελικές επιλογές του εν όψει των αγώνων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, σε ποιούς ποντάρει και ποιούς άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι η αποστολή του Κάρλος Κορμπεράν να κάνει τις τελικές επιλογές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού εν όψει των αγώνων του στον όμιλο του Europa League, άγγιζε τα όρια του αδύνατου. Κι έγινε δυσκολότερη μετά τη μεταγραφή-βόμβα του Μαρσέλο. Ποιούς και με ποιά κριτήρια να τους κόψεις; Κι όμως, έπρεπε. Ο Ισπανός έπρεπε να «κρατήσει» 17 από τους ξένους και φυσικά 8 Έλληνες.

Εν τέλει η ευρωπαϊκή λίστα είναι μέσα με Μαρσέλο, Μπόουλερ, Μπιέλ και Ουΐ Τζο. Στους 17 ξένους που είχε δικαίωμα να επιλέξει έβαλε τις πιο φρέσκες μεταγραφές και άφησε εκτός, πέρα από τους αναμενόμενους Κρίστινσον, Λάιντνερ και Χασάν και τους Ντε λα Φουέντε, Ζίνκερναγκελ και Αγκιμπού Καμαρά. Εκπλήξεις βεβαίως δεν υπήρχαν στους Έλληνες αφού οι 8 ήταν οι αναμενόμενοι. Η λίστα Α’ του Ολυμπιακού για τα έξι ματς του ομίλου στο Europa League απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Μαρσέλο
Μπόουλερ
Άβιλα
Μπα
Σισέ
Ελ Αραμπί
Ίνμπομ Χουάνκ
Ουί Τζο Χουάνγκ
Αμπουμπακάρ Καμαρά
Κούντε
Μπιέλ
Ροντρίγκες
Εμβιλά
Ρέαμπτσιουκ
Βαλμπουενά
Βατσλίκ
Βρσάλικο

Ανδρούτσος
Μπουχαλάκης
Μανωλάς
Μασούρας
Παπασταθόπουλος
Ρέτσος
Τζολάκης
Βρουσάι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News