Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπάει κατά των γονιών της «Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση»

AMNA/EPA
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε ότι προσεύχεται και οι δύο γονείς της «να καούν στην κόλαση» για τις πράξεις τους κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, ενώ είπε ότι «μάλλον δεν θα ξαναπαίξει» λόγω του τραύματος που της έμεινε από όλο αυτό.
Η κορυφαία ποπ τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram το Σαββατοκύριακο κάνοντας πολλές αναρτήσεις την Κυριακή.
Σε μία από αυτές δημοσίευσε ένα ηχητικό απόσπασμα που θυμάται τρεις υποτιθέμενες τομογραφίες που είχε, όπου είπε ότι έπρεπε να μείνει στο μηχάνημα για μία ώρα τη φορά κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, η οποία διαλύθηκε τον Νοέμβριο μετά από σχεδόν 13 χρόνια.
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
