Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Βατσλίκ του «Βικελίδης» φέρνει πιο κοντά... έναν Πασχαλάκη

EUROKINISSI

Η κάκιστη αντίδραση του Τόμας Βατσλίκ στην ισοφάριση του Άρη έδωσε τροφή στην κουβέντα για τη θέση τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και αύξησε τις πιθανότητες για μεταγραφή… ενός Πασχαλάκη

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ένας πολύπειρος τερματοφύλακας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχει σημαντικά προτερήματα. Έχει ωστόσο και συγκεκριμένα μειονεκτήματα. Αυτά τα δεύτερα είναι που έχουν κρατήσει… ζωντανή μια κουβέντα σχετικά με το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν ακόμα έμπειρο τερματοφύλακα. Και μιλάμε για έναν τερματοφύλακα τον απόλυτο ήρωα των δύο προκρίσεων των πρωταθλητών επί Σλόβαν και Απόλλωνα στα προκριματικά του Europa League.

Η αντίδρασή του στο 1-1 του Άρη στο Κλ.Βικελίδης δεν δικαιολογείται από την κλάση και την εμπειρία του. Την… πάτησε σαν πρωτάρης. Και ήταν λογικό να δεχθεί ξανά αρκετή και σκληρή κριτική. Και ήταν επίσης λογικό να ρίξει… νερό στον μύλο της κουβέντας για το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν ακόμα έμπειρο τερματοφύλακα. Έναν… Πασχαλάκη ή τον ίδιο τον Αλέξανδρο που είναι ελεύθερος και έχει προταθεί καιρό στους πρωταθλητές.

Αρκετός κόσμος «βλέπει» πολύ πιθανό πια να έρθει ένας ακόμα τερματοφύλακας και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στη λύση Πασχαλάκη που είναι έμπειρος και ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News