Άρης: Ο τρομερός Λουίς Πάλμα, η επένδυση και η προοπτική του MLS

Eurokinissi

Με 3 γκολ και 5 ασίστ σε μόλις 9 παιχνίδια στη νέα σεζόν, ο Λουίς Πάλμα σπάει όλα τα κοντέρ, ενώ η επένδυση του Άρη αυγατίζει. Το ενδιαφέρον από το ΜLS και τα παιχνίδι κόντρα στον Μέσι στο Μαϊάμι.

Για ένα παιδί που έκανε το όνειρο της ζωής του να παίξει στην Ευρώπη φεύγοντας από την Ονδούρα, για ένα παιδί που αποκτήθηκε με τη μορφή επένδυσης για να δοθεί δανεικός, η στατιστική των 5 γκολ και 5 ασίστ σε 20 ματς με τον Άρη ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Ο 22χρονος Λουίς Πάλμα συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην περσινή σεζόν με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά φέτος σπάει όλα τα κοντέρ, έστω κι αν ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει βασική θέση στην ενδεκάδα!

Ο πιτσιρικάς βγάζει… μάτια με τις εμφανίσεις του, με τα τρομερά χτυπήματά του, το ορμητικό παιχνίδι του και την άγνοια κινδύνου. Στη νέα σεζόν μετράει ήδη 3 γκολ και 5 ασίστ σε εννιά αγώνες, ουσιαστικά όμως μόλις σε 503 λεπτά, σε λιγότερο δηλαδή από έηι 90λεπτα!

Ο Πάλμα σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε και μία ασίστ στο ματς με τον Λεβαδειακό. Στο UEFA Conference League είχε 1 γκολ και 4 ασίστ!

Ο Μέσι, το MLS και ο Μάικλ Τζάκσον!

Φυσικά οι εμφανίσεις έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως από το MLS. Μάλιστα οι Αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τον Λουίς Πάλμα, καθώς έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Ονδούρας, που αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στις 23 Σεπτεμβρίου (ξημερώματα Σαββάτου) στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

Αν ο Μέσι σκοράρει και πανηγυρίσει με το χορευτικό του Μάικλ Τζάκσον, όπως έκανε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα δει τις προτάσεις να πολλαπλασιάζονται και να πλησιάζουν τον στόχο των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που έχει θέσει για την πώλησή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News