Διεθνή Φιλικά: Παίκτης του Παναιτωλικού... πήγε να σπάσει το σαγόνι του Μέσι!

Ο διεθνής μέσος του Παναιτωλικού, Ντέιμπι Φλόρες προκάλεσε σύρραξη στο φιλικό της Αργεντινής με την Ονδούρα, λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος στον Λιονέλ Μέσι.
Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Ονδούρας σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με το μεγάλο αστέρι της «αλιμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι να δέχεται ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ντέιμπι Φλόρες του Παναιτωλικού.
Ο διεθνής μέσος των Αγρινιωτών, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τον βρήκε με τον ώμο του στο πρόσωπο, χτυπώντας τον και προκαλώντας σύρραξη.
Οι συμπαίκτες του Μέσι ζητούσαν το λόγο από τους αντιπάλους τους, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να προσπαθεί να τους χωρίσει.
Δείτε τι συνέβη:
DEPORTES⚽#Honduras🇭🇳 0 🆚 2 🇦🇷#Argentina
Fuerte entrada de Deiby Flores sobre Lionel Messi. #ElDiarioDeHonduras pic.twitter.com/oldUidNmrC
— El Diario de Honduras (@DeHondurasHN) September 24, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Iman-all in!
- UEFA: Εκτόξευση για την Ελλάδα στο ranking που εδραιώνεται στην 10η θέση
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ολοι οι παίκτες προσπαθούν είτε παίζουν πολύ είτε λίγο»
- Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πώς σχολίασε τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ
- Καιρός: Πού θα χρειαστούμε ομπρέλα – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
