ΑΕΚ: Κάλεσε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και τους υπόλοιπους προέδρους στα εγκαίνια

Eurokinissi
Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκάλεσε επίσημα στην τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της “OPAP Arena/Αγιά Σοφιά” όλους τους προέδρους των ομάδων της Super League.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκάλεσε επίσημα στην τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της “OPAP Arena/Αγιά Σοφιά”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (30/9), όλους τους προέδρους των ομάδων της Super League.
Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θα απαντήσουν οι πρόεδροι των ομάδων για την εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου.
Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα στις 20:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Τη Δευτέρα (3/10, 20.00) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο κόντρα στον Ιωνικό.
TAGS
# Super League
# Αγιά Σοφιά-OPAP Arena
# ΑΕΚ
# Βαγγέλης Μαρινάκης
# Γιάννης Αλαφούζος
# Δημήτρης Μελισσανίδης
# εγκαίνια
# Ιβάν Σαββίδης
# Ποδόσφαιρο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τέτοια στήριξη μέχρι το τέλος, με τέτοια εικόνα κανείς άλλος!
- Επίσημη η «βόμβα»: Ο Κεμ Μπιρτς στον Αρη
- Αρης: Με το στυλό στο χέρι για Λαρεντζάκη, Κώστα και Θανάση!
- Ο αρχιτέκτονας Μανώλης Κορρές σύμβουλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το Παναθηναϊκό Στάδιο
- Τζιάνι Ινφαντίνο: Υπερασπίστηκε το cooling break
