Άρης: Πλησιάζει η ώρα του Ζερβίνιο

Ο Ιβοριανός επιθετικός κερδίζει συνεχώς έδαφος, εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της βασικής ενδεκάδας
Η ώρα που ο Ζερβίνιο θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας δεν είναι μακριά. Ο Ιβοριανός επιθετικός που έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, είχε τραυματιστεί στην Τράμπζονσπορ (ρήξη χιαστών) και είχε χάσει όλο τον δεύτερο γύρο.
Mε τη φανέλα του Άρη έχει καταγράψει μόλις 71 λεπτά συμμετοχής σε 4 αγώνες, αλλά στις προπονήσεις καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει δυνατός.
Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ξεχωρίζει με την τεχνική του και το διαπιστώσαμε οι ρεπόρτερ του Άρη και στην προπόνηση πριν από την συνέντευξη του Άλαν Πάρντιου. Δεν θα είναι έκπληξη να αγωνιστεί ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς έχει τεράστια εμπειρία και εξαιρετικά τελειώματα.
Το πιο βασικό είναι να ξεπεράσει τις σκέψεις ή τους όποιους φόβους του για το πόδι του και να βοηθήσει τον Άρη, γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά.
«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει ακόμη και προσωπικό γυμναστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι δουλεύει σκληρά, όπως όλοι», σχολίασε πρόσφατά στη συνέντευξή του ο Άλαν Πάρντιου για τον Ζερβίνιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
