Μουντιάλ 2022: Η... σατανική σύμπτωση με Παρί Σεν Ζερμέν που δείχνει από τώρα το νικητή

eurokinissi

Οι πιο προληπτικοί ήδη… γνωρίζουν την ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Κι αυτό γιατί περιμένουν να γίνει το 3Χ3 των παικτών που υπογράφουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη χρονιά αναδεικνύονται Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, έχει ξεκινήσει. Ένα Μουντιάλ πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς εκτός των άλλων, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί χειμώνα. Όλα τα αστέρια της «στρογγυλής Θεάς» θα δώσουν το «παρών» στη Μέση Ανατολή, με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου στο κορυφαίο τουρνουά σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Και λίγους μήνες πριν έχουμε δει από… αλγόριθμους που προβλέπουν τη νικήτρια ομάδα (Αργεντινή), μέχρι και λάθος της Google που… ανακοίνωσε το ζευγάρι των φιναλίστ (Βραζιλία – Γαλλία).

Ωστόσο, ο παίκτης που θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στον ουρανό του «Lusail stadium» στις 18 Δεκεμβρίου του 2022, μπορεί και να προκύπτει μέσω μίας σατανικής σύμπτωσης, στην οποία… εμπλέκεται η Παρί Σεν Ζερμέν!

Κι αυτό διότι δύο παίκτες που υπέγραψαν στη γαλλική ομάδα, μία χρονιά πριν τη διεξαγωγή Μουντιάλ, το σήκωσαν. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2001 ήταν ο Ροναλντίνιο που φόρεσε τη φανέλα της Παρί και συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό, αφήνοντας τη Βραζιλία και την Γκρέμιο. Το καλοκαίρι του 2002 αναδείχτηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη «Σελεσάο», στα γήπεδα της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον Κιλιάν Εμπαπέ το 2018, όταν η Γαλλία αναδείχτηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Ρωσίας. Ένα χρόνο πριν, ο άσος των «Τρικολόρ» πήρε μεταγραφή -με τη μορφή δανεισμού- από τη Μονακό στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε μετά από…μια ζωή από την Μπαρτσελόνα για να γίνει παίκτης των Παριζιάνων. Οι προληπτικοί ήδη είναι σίγουροι ότι ο Αργεντινός άσος και 7 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, θα γίνει ένας ακόμα κρίκος αυτής της «αλυσίδας». Λέτε;

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News