ΑΡΗΣ: Δεν έχουν μέλλον Μήτρογλου και Μπρούνο

Σύντομα θα αρχίσουν επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές για να αποχωρήσουν από τον Άρη

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Άρη από την Αστάνα είναι σίγουρο ότι προκάλεσε ένα ισχυρό πλήγμα και στα ταμεία της ΠΑΕ πέρα από το χτύπημα στο γόητρο του κλαμπ. 

Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα κι ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη ανάπτυξη, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να αναπροσαρμόσει κάπως  τα πλάνα της για να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδειξε αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και το έδειξε με την σπουδαία μεταγραφή του Εντιαγέ, αλλά και την συμφωνία σε εξέλιξη με το «τούρμπο» Ιτούρμπε. Ο παραγουανός αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή, που ο ατζέντης του έτρεξε όλες τις διαδικασίες στα γραφεία της Αλκμήνης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παράλληλα προστέθηκε στο ρόστερ και ο Γκανέζος Λούμορ (που βέβαια θα χρειαστεί ειδικής μεταχείρισης λόγω της τραγωδίας που βιώνει).

Η διοίκηση του Άρη θέλει να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμα και μάλιστα από το πάνω ράφι. Έναν σέντερ φορ, έναν γκολτζή δηλαδή, που θα δώσει λύση στο σκοράρισμα κι έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, που θα παίξει δίπλα στον Φαμπιάνο

Οι ηχηρές αποχωρήσεις

Μαζί με όμως με τις προσθήκες, θα πρέπει να περιμένουμε και αποχωρήσεις. Και μάλιστα αποχωρήσεις που θα κάνουν θόρυβο. Είναι προφανές ότι Άρης και Μήτρογλου δεν έδεσαν ποτέ. Δεν μπόρεσαν να βρουν χημεία, ο Μήτρογλου δεν βοήθησε καθόλου τον Άρη και παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι έδειξε ο ποδοσφαιριστής μια προσπάθεια για μία νέα αρχή, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη αλλάζει πάλι τα δεδομένα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση Μήτρογλου, που δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. 

Πιο σίγουρη φαίνεται η αποχώρηση του Μπρούνο Φελίπε. Η προσφορά του Βραζιλιάνου ήταν πολύ μικρή και η παρουσία πολλών winger στο ρόστερ κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του, ενώ ο Μπρούνο δεν έχει και κοιντικό διαβατήριο και κρατάει μία θέση ξένου. Ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να λύσουν σύντομα τη συνεργασία τους και να βρει άλλη ομάδα ο Μπρούνο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News