Χρήστος Μπαφές για Κώστα Παπανικολάου: «Το Παπάκι μας είναι μάγκας»

Η προσωπική δοκιμασία του team manager του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ και η αποθέωση για τον Κώστα Παπανικολάου.
Μια πραγματικά συγκλονιστική στιγμή. Κυρίως για τους γνωρίζοντες, δηλαδή τα μέλη της μπασκετικής οικογένειας του Παναθηναϊκού. Η στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου παρέδωσε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στον team manager, Χρήστο Μπαφέ.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο team manager του Ολυμπιακού βίωσε μια δύσκολη προσωπική δοκιμασία. Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Χρήστος Μπαφές, ευχαρίστησε τον Κώστα Παπανικολάου.
«Ήταν ο πρώτος του τίτλος ως αρχηγός και μου έκανε τεράστια τιμή. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα πριν 13 χρόνια και ταξιδέψαμε μαζί για το Καρπενήσι, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το Παπάκι μας είναι μάγκας. Σ’ ευχαριστώ, Κώστα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (παίκτες, προπονητές, συνεργάτες) για αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσω που είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Και φυσικά τους προέδρους που είναι πάντα εδώ για όλους μας! Υγεία σ’ όλους…», έγραψε στα social media.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
