ΑΕΚ: Σκέψεις Μελισσανίδη για εκκαθαρίσεις
Πολλές και σημαντικές αλλαγές αναμένονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Βελέζ Μόσταρ στο UEFA Conference League.
Η ΑΕΚ γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Βελέζ, κάτι που δεν θα μείνει χωρίς δραστικές αποφάσεις από πλευράς διοίκησης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι εξαιρετικά νευριασμένος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και παράλληλα είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά στην ομάδα, με εκκαθαρίσεις να αναμένονται τόσο σε επίπεδο στελεχών αλλά και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν στην Ένωση.
Το βέβαιο είναι πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή προπονητή. Ωστόσο δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου, στους οποίους φαίνεται να πέφτει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση στην εύρεση παικτών σε κομβικές θέσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
