Τσιτσιπάς - Νάρντι: Ο Ιταλός ήταν ωραίος αλλά ο Στέφανος ήταν αλλιώς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον 19χρονο Λούκα Νάρντι 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά Astana Open που γίνεται στο Καζακστάν.
Με τον Κάρλος Αλκαράθ νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο ο δρόμος του Τσιτσιπά προς τον τελικό είχε ανοίξει και στο χέρι του ήταν να τον διαβεί. Ο ρούκι Λούκα Νάρντι στον δεύτερο γύρο δεν αποτελούσε σοβαρό εμπόδιο.
Ωστόσο ο 19χρονος Ιταλός, Νο 152, στον κόσμο ο οποίος προερχόταν από τα προκριματικά, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο πρώτο σετ για τον Στέφανο που χρειάστηκε να παίξει ένα εξαιρετικό τάι-μπρέικ για να το κατακτήσει 7-2 ύστερα από 49 λεπτά.
To κοινό ήταν με τον Ιταλό και δεν έχανε ευκαιρία να τον αποθεώσει αλλά ο Στέφανος παρέμεινε συγκεντρωμένος και στο δεύτερο σετ το οποίο επίσης κατέληξε στο τάι μπρέικ. Στο ξεκίνημα του ο Νάρντι ένιωσε μια μυική ενόχληση που του δυσκόλεψε το σερβίς.
Ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδυναμία του και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 7-3. Ύστερα από αγώνα 1 ώρας και 45 λεπτών πήρε το εισιτήριο για τους «8» όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης Μπούμπλικ-Χούρκατζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
