Ολυμπιακός: Η ανέπαφη εστία στο Μπακού και το δίλημμα Μίτσελ... Πασχαλάκης ή Τζολάκης;

EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ και τώρα ο Μίτσελ καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το τέρμα εν όψει ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν ήταν όσο θετικό ο ίδιος ήθελε, προφανώς επιθυμούσε να συνδυαστεί με νίκη, ωστόσο από την πλευρά του έκανε το καθήκον του. Ναι, ο Ολυμπιακός είχε σφιχτή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψε να κινδυνέψει πολύ η εστία του από την Καραμπάγκ στο ματς (0-0) της Πέμπτης στο Μπακού (13/10), όμως όταν χρειάστηκε ο… Superman ήταν εκεί.

Κάπως έτσι κατάφερε να πετύχει αυτό που είχε ως στόχο, το 11ο clean sheet. Παράλληλα έδωσε συνέχεια και σε ένα πολύ θετικό στατιστικό του σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς με τον ΠΑΟΚ.  Το φινάλε του ματς βρήκε τον Αλέξανδρο στην αγκαλιά του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού αλλά και την αγκαλιά των συμπαικτών του και του Μίτσελ που του έδωσαν τα εύσημα για την προσπάθεια που έκανε.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην αγκαλιά του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγριογιάννη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ στο Μπακού.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μόλις το πρώτο του ματς με νέους συμπαίκτες και ύστερα από λιγοστές προπονήσεις μαζί τους, το δείγμα ήταν θετικό και πολλά υποσχόμενο. Πλέον ο Μίτσελ καλείται να πάρει μια απόφαση (η λογική λέει ότι την έχει πάρει ήδη) για το τι θα κάνει με τον «άσο» στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο Γ.Καραϊσκάκης, ένα ιδιαίτερο ντέρμπι για τον Πασχαλάκη αφού θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Θα διατηρήσει τον Τζολάκη ή θα συνεχίσει με τον έμπειρο Πασχαλάκη; Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Ισπανό τεχνικό ποντάρουν ότι θα συνεχίσει κανονικά με τον Τζολάκη δείχνοντάς του έμπρακτα την εμπιστοσύνη του και ενδεχομένως να καθιερώσει τον Πασχαλάκη στην Ευρώπη. Θα δούμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News