Premier League: Η Νιουκάστλ μπλόκαρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Mάντσεστερ Γιουν- Νιουκάστλ
amna-epa

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με τη Νιουκάστλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Με την Ομόνοια μεσοβδόμαδα πήρε τη νίκη στο 90+4. Η Νιουκάστλ όμως άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κι άφησε μέσα στην απογοήτευση τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του ανάγκασαν τον Τεν Χάαχ να ξεκινήσει τον Ρονάλντο στην 11αδα. Ο Πορτογάλος είχε πριν από την έναρξη του αγώνα συνάντηση με τον μέντορά του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Kριστιάνο Ρονάλντο χαιρέτησε τον σερ Άλεξ Φεργκιουσον πριν από το ματς με τη Νιουκάστλ

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Και οι δυο ομάδες άγγιξαν το γκολ. Ο Πόουπ έσωσε την εστία του προ του Ρονάλντο και ο Ντε Χέα σώθηκε από το δοκάρι του σε προσπάθεια του Ζοέλινγκτον.

Προοδευτικά η Νιούκαστλ έγινε η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο χορτάρι. Έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Ντε Χέα, ωστόσο απέτυχε να σκοράρει το γκολ που θα αναστάτωνε τα πλάνα του Ντε Χάαχ.

Από την άλλη κατάφερε να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ που είχε σκοράρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε οκτώ από τα 10 παιχνίδια της.

Η εικόνα του παιχνιδιού  άλλαξε  ελαφρώς στο δεύτερο ημίχρονο.  Η επιθετικότητα της Νιουκάστλ κόπασε. Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος. Ο Τεν Χααχ απέσυρε τον Ρονάλντο  στο  70΄ και έβαλε στη θέση του τον Ράσφορντ.  Μια αλλαγή που δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News