Στοίχημα: Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός αλλά ... πως;

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για τα σημερινά ματς της φάσης των ομίλων του Europa League

Γεια και χαρά και Καλή Πέμπτη σε όλους! Σημαντική και καθοριστική ημέρα για τον Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να μην νικήσει η Ναντ στην Γαλλία, για να διατηρήσουν ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και της συνέχειας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην κορυφή με το απόλυτο οι Γερμανοί και χρειάζονται δυο πόντους για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Έχουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο γκρουπ, με συντελεστή 11-1.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι στην τελευταία θέση, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά και αυτή με αυτογκόλ. Για να ελπίζει σε κάτι θετικό, θα πρέπει να σκοράρει. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις του Μίτσελ, γιατί αν ανοιχτεί ίσως τα γκολ πέσουν βροχή από τους γηπεδούχους. Αναζητώντας μια καλή απόδοση θα πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, όπου η Ναντ φιλοξενεί την Καραμπάγκ θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Οι Γάλλοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την Ευρωπαϊκή τους συνέχεια, αλλά οι Αζέροι χρειάζονται έστω την ισοπαλία, για να κατακτήσουν και μαθηματικά τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

22:00 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ         1 ΚΑΙ G.G         (3.50)

22:00 ΝΑΝΤ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ        Χ ΗΜ.        (2.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News