ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Έφτασε στη Φλωρεντία ο Νίκο Γκονζάλες

Μετά την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, δηλώνει ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη Φιορεντίνα και ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τους συμπαίκτες του.

Ο Νίκο Γκονζάλες αποκτήθηκε από την Στουτγκάρδη και θα φοράει τη φανέλα των «βιόλα» έως το 2026. Ο Αργεντινός επιθετικός, που κατέκτησε το Copa America με την «αλμπισελέστε», έφτασε στην ιταλική πόλη και μέσα από το αεροπλάνο αποκάλυψε τους στόχους του με την νέα του ομάδα.

 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στην  Φιορεντίνα. Έχω πολλές προσδοκίες και μεγάλη όρεξη να αγωνιστώ στην ομάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να αποδείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Το να φοράω τη φανέλα της Φιορεντίνα και να εκπροσωπώ αυτό το σύλλογο είναι υπέροχο. Μετά την κατάκτηση του Copa America, είχα ανάγκη να περάσω λίγες ημέρες με την οικογένειά μου στην Αργεντινή. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα και θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτό το κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος και με εμπειρίες. Η κατάκτηση του Copa America ήταν κάτι μαγικό, πιστέψαμε ότι αυτό το τρόπαιο ήταν δικό μας. Καταλαβαίνω ιταλικά αλλά δεν μιλάω καλά. Σε δυο τρεις μήνες όμως και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα είμαι σε καλό επίπεδο. Μίλησα πολύ με τον Χερμάν Πετσέλα και τον Λούκας Μαρτίνες Κουάτρα και έχω μάθει τα πάντα για την νέα μου ομάδα και με επηρέασαν πολύ ώστε να έρθω σε αυτόν τον υπέροχο τόπο. Στη Γερμανία δεν απόλαυσα τόσο τον τόπο αλλά εδώ πιστεύω ότι είναι η κατάλληλα πόλη για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα κι ακόμα κι αν δεν είμαι η επιλογή του προπονητή μου σε κάποιο παιχνίδι, θα τους βοηθάω από τον πάγκο», δήλωσε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των «βιόλα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News