Στοίχημα: Γιουβέντους από ημίχρονο στο Λέτσε

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου

Στην Ιταλία η Λέτσε φιλοξενεί την Γιουβέντους και επιλογή μας θα είναι το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η βέκια σινιόρα, που βλέπει τις θέσεις των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων να πλησιάζουν. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη.

Χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές η Λέτσε, που βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει νικήσει μια φορά, αλλά καμία στο γήπεδο της. Ωστόσο, προέρχεται από τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα.

Η Γιουβέντους έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Επιλογή μας θα είναι το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

Η δεύτερη πρόταση μας προέρχεται από την Αγγλική Premier League και την αναμέτρηση Φούλαμ – Λέτσε. Δυο συνεχόμενες νίκες μετράνε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία τη φετινή σεζόν. Εντός έδρας έχουν μόλις μια ήττα.

Η Έβερτον ανάσανε βαθμολογικά μετά από τη νίκη της επί της Κρίσταλ Πάλας και βλέπει με περισσότερο αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Μακριά από το γήπεδο τους έχουν νικήσει μόλις μια φορά. Ισοδύναμες ουσιαστικά οι δυο ομάδες και καλύτερη επιλογή φαντάζει η ισοπαλία.

19:00 ΛΕΤΣΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.75)

19:30 ΦΟΥΛΑΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News