Πάολο Μπανκέρο: Τρέμε Ευρώπη! H Ιταλία βρήκε τον δικό της Γιάννη!

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Ο Ιταλοαμερικανός πάουερ φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, Πάολο Μπανκέρο πείστηκε από την αγάπη των φίλων της Σκουάντρα Ατζούρα και δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει την Εθνική Ιταλίας. Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο μάλλον βρήκε νέα αγκαλιά!

Το νέο τρομερό παιδί του ΝΒΑ, ο Ιταλοαμερικανός Πάολο Μπανκέρο, δηλώνει έτοιμος να έρθει στην Ευρώπη στην επόμενη υποχρέωση της Σκουάντρα Ατζούρα και να τη βοηθήσει να φτάσει στη διάκριση.

Ο ύψους 2.08 μ. 20χρονος πάουερ φόργουορντ που επιλέχτηκε στο Νο 1 του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ, έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο ΝΒΑ και οι φίλοι της Ιταλίας του στέλνουν καθημερινά μηνύματα αγάπης και τον καλούν να ενισχύει την εθνική τους ομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι σκοπεύει να πει το «ναι» και ανεβάσει σημαντικά την ισχύ της Ιταλίας, που τα πήγε καλά στο πρόσφατο Eurobasket αποκλείοντας τη Σερβία στους «16», αν και δεν είχε στη σύνθεση της τον τραυματία Ντανίλο Γκαλινάρι και έπαιζε δίχως σέντερ. Με τον Μπανκέρο και τον Γκαλινάρι η Ιταλία γίνεται αυτόματα ομάδα που διεκδικεί μετάλλιο.

Το 2020 το όνομα του Μπαντσέρ βρισκόταν στην προεπιλογή των 24 παικτών για τα προκριματικά του Eurobasket, αν και φοιτούσε ακόμα στο Λύκειο Ο’ Ντέι του Σιάτλ. Στο κολλέγιο έπαιξε για έναν μόλις χρόνο στο Ντιούκ και δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ, προς τέρψιν του Ορλάντο που είχε το δικαίωμα να επιλέξει πρώτο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News