Στοίχημα: Άσος από ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου

twitter/@FCBayern

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (1/11).

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ίντερ στην «Allianz Arena» για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League. Το ματς δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και η Ίντερ τη δεύτερη.

Με αμφότερες να έχουν περάσει στους «16» και να έχουν απουσίες, θα γίνει ροτέισον. Καλύτερα προετοιμασμένη σ’ αυτό το περιβάλλον είναι η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν απ’ ότι εκείνη του Σιμόνε Ιντσάγκι. Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου και με ποιοτικότερους παίκτες. Συνάμα, η Ίντερ θα προφυλάξει παίκτες αφού ακολουθεί ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας είναι εντυπωσιακή και επιπλέον το τελευταίο διάστημα μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ εδώ και εννιά σερί ματς είναι αήττητη έχοντας επικρατήσει στα οκτώ από αυτά, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 36 γκολ. Και η Ίντερ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση – προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και 7-1-0 στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της – αλλά εκτιμούμε πως η ποιότητα θα κάνει τη διαφορά…

22:00 Μπάγερν Μονάχου-Ίντερ Champions League 1/1 (2,10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News