Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Άλλος ένας πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς, αμφίβολος (και) ο Παπαπέτρου

AMNA

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέβασε πυρετό και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης με τη συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό να κρίνεται λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ. Με… πεντάδα κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Ομπράντοβιτς.

Όλα τα είχε ο Ομπράντοβιτς, η απώλεια του Παπαπέτρου του έλειπε. Ο Ζοτς είδε στις γνωστές απουσίες των Αβράμοβιτς και Σμάιλαγκιτς να προστίθενται οι τραυματισμοί των Έξουμ και Κοπρίβιτσα ενώ με τους Άντζουσιτς και Τριφούνοβιτς να βρίσκονται ήδη στην εθνική Σερβίας ώστε να την ενισχύσουν στην προσπάθεια πρόκρισής της στο Mundobasket του 2023, οι απώλειες φτάνουν τις έξι.

Στην ουσία η Παρτιζάν κατεβαίνει με μια εξάδα του βασικού της ροτέισιον, με τους Βούκτσεβιτς, Γκλας και Γιοβάνοβιτς να συμπληρώνουν την τελική… εννιάδα. Από αυτή την εξάδα ο Νάναλι προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο Παπαπέτρου είναι αμφίβολος. Ο Έλληνας φόργουορντ ανέβασε πυρετό, δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ. Το έργο του Ομπράντοβιτς ήταν δύσκολο εξ’ αρχής και τώρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News