ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 1-0: Οι δέκα του Γκαρσία κράτησαν το τρίποντο

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ Β επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 1-0, με τον Γκορντεζιάνι να σκοράρει στα μέσα του πρώτου μέρους και να αποβάλλεται στην αρχή του δευτέρου. Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΛ στο 90′!

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 σε ένα ματς που επιφύλασσε δραματικό φινάλε. Οι «ασπρόμαυροι» που είχαν μείνει με δέκα από το 47′, άντεξαν, με την ΑΕΛ  να χάνει πέναλτι στο 90′.  Ο Γκορντεζιάνι σκόραρε στο 31′ και αποβλήθηκε στο 47′.

Στο 12′ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του ευκαιρία με τον Μπράντονιτς, ο οποίος αν και πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα. Στο 31′ ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ. Ο Χατζηστραβός έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπράντονιτς, ο οποίος έκανε το συρτό γύρισμα για τον Γκορντεζιάνι, που έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο 47′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Παπαγεωργίου.

Η ΑΕΛ κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο όσο κυλούσαν τα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κρατήσει τη νίκη. Στο 89′ ο Ταλιχμανίδης χτύπησε τον Όγκμποε σε έξοδο, μέσα στην περιοχή, με τον Πλέγα να μην σκοράρει στην εκτέλεση πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News