Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 4-2: Το τρένο του τίτλου απομακρύνεται για τoυς «κιτρινόμαυρους»

Νέα ήττα για την Ντόρτμουντ, δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, και το -6 από την κορυφή και την Μπάγερν παρέμεινε αμετάβλητο.
Οι δύο ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές της Bundesliga ήταν μαχαιριά στις φιλοδοξίες της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga.
Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς έχασε και και δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς από την Γκλάντμπαχ στο Borussia Park (μετά την ήττα από την Βόλφσμπουργκ) με 4-2, παρουσιάζοντας και πάλι πολλά κενά στην άμυνα και έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την Μπάγερν (31-25) με ματς περισσότερο.
Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε με τον Χόφμαν στο 4′, για να ισοφαρίσει ο Μπραντ στο 19′, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο τέρματα από τους Μπενσεμπαϊνί (26′) και Τιράμ (30′). Το ημίχρονο έκλεισε με 3-2 μετά τη μείωση του σκορ από τον Σλότερμπεκ στο 40′.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντάνιελ Φάρκε πήρε γκολ και από τον δεύτερο Γάλλο φορ της ομάδας του, τον Κονέ. Η Γκλάντμπαχ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά το 4-2 παρέμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα.
Με τη νίκη της η Γκλάντμπαχ ανέβηκε στους 22 πόντους και στην έβδομη θέση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
