Άρης: Ο Κουέστα στο sportday.gr - «Αποκτήσαμε και πάλι τη νοοτροπία του νικητή»

Eurokinissi

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα, ίσως ο κορυφαίος του Άρη στον πρώτο γύρο, εξηγεί στο sportday.gr πως η ομάδα του έφυγε με το ευρύ 0-4 από τα Γιάννινα και μιλάει για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Πόσο δύσκολο ήταν να φτάσετε σ’ αυτή την εμφατική νίκη με 0-4 στα Γιάννινα;

«Ήταν δύσκολα γιατί στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας ήταν καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο βρήκαμε τη λύση, αλλάξαμε το σύστημα και ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Σίγουρα είχε και ο ΠΑΣ κάποιες ευκαιρίες, αλλά η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δυο τελευταία ματς (σ.σ. 5-0 με Λαμία). Ο Άρης απέκτησε και πάλι τη νοοτροπία του νικητή. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και καλύτερα. Να πάρουμε νίκες και να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Φέτος από την αρχή της σεζόν κάνεις εξαιρετικές εμφανίσεις. Θεωρείς ότι είναι η καλύτερη χρονιά σου με τη φανέλα του Άρη;

«Είμαι ικανοποιημένος, δουλεύω πολύ καλά. Μέρα με την ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορώ και πρέπει να βελτιώσω. Γι’ αυτά δουλεύω στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί βοηθάω την ομάδα μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Ιδιαίτερα όταν ο Άρης κερδίζει, δεν θέλω να στέκεται ο κόσμος σε μένα. Γιατί κερδίζουμε όλοι μαζί. Κόντρα στα Γιάννινα πετύχαμε μια καλή νίκη με μεγάλο σκορ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας».

Ο Άρης έχει τρία σερί παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ. Προφανώς αυτό δείχνει πως και αμυντικά πλέον λειτουργείτε καλύτερα…

«Φυσικά, τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα ματς. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, που κρατάμε το μηδέν κι αυτό είναι σημαντικό».

Θα σας επηρεάσει η διακοπή;

«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο διάστημα για να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε καλύτεροι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News