ΑΕΚ: Αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα του Νίκολιτς η τριάρα στην Τούμπα
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι αυτή ήταν η πρώτη φορά επί ημερών Νίκολιτς που η Ένωση δέχεται τρία γκολ εντός συνόρων.
Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, καταγράφοντας παράλληλα μια αρνητική πρωτιά για την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε την πρώτη περίπτωση κατά την οποία η Ένωση δέχθηκε τρία τέρματα σε εγχώρια διοργάνωση από τη στιγμή που ο Σέρβος προπονητής ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.
Μέχρι το ντέρμπι της Τούμπας, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμπληρώσει 45 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο υπό τις οδηγίες του Νίκολιτς, χωρίς καμία αντίπαλη ομάδα να έχει καταφέρει να παραβιάσει τρεις φορές την εστία τους στο ίδιο παιχνίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αλγκουαθίλ: Τι ανέφερε για τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θρυλικό γέλιο»
- Η Team Hellas ξεκινά το ταξίδι της για το Ντακάρ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
- Ελ Αραμπί: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αποθέωση»
- Μπέος σε Λανουά: «Μη νομίζεις ότι είσαι στο απυρόβλητο - Ο Τζήλος και ο Πολυχρόνης πρέπει να πάνε οριστικά σπίτια τους»
