ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Υπήρχε αποβολή στη φάση του Ελ Αραμπί»

Πιο ομάδα έγινε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, σύμφωνα με τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά σημείο αναφοράς στις δηλώσεις του ήταν οι πολλές λάθος αποφάσεις του διαιτητή, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα.

Έξαλλος με την απόδοση τους διαιτητή εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το παιχνίδι ήταν όπως περίμενα. Ήταν ένας δύσκολο ματς, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε ένα  αντίπαλο πολύ καλά προετοιμασμένο, με ποιοτικούς παίκτες, που ήταν γρήγοροι στις μεταβιβάσεις τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε γίναμε περισσότερο ομάδα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ωραίο για τον κόσμο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Ήταν μοιρασμένο το ματς όπως το περιμέναμε.

Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν αυτόν τον διαιτητή που δεν ανταποκρίθηκε στο επίπεδο του Champions League. Οι αποφάσεις του επηρέασαν το παιχνίδι, ιδιαίτερα του Ολυμπιακού.

Ήταν ένας διαιτητής αρνητικός για αυτό το επίπεδο. Αναφέρομαι και στη φάση με τον Ελ Αραμπί, που έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Πολλές αποφάσεις του ήταν εναντίον του Ολυμπιακού. Δεν ήταν δίκαιος ο διαιτητής».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News