Στοίχημα: Δύσκολη πρεμιέρα για Βραζιλία

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου

Με το βραδινό και το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του 7ου ομίλου ανάμεσα στην Βραζιλία και την Σερβία, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αποτελέσει παρελθόν.

Στην κορυφή της ζώνης της Λατινικής Αμερικής και αήττητη η Βραζιλία, που δίνεται και ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στα γήπεδα του Κατάρ. Με την καλύτερη δυνατή αποστολή, η σελεσάο θέλει να κατακτήσει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της, μετά από 20 χρόνια.

Γεμάτη ταλέντο η Σερβία, πήρε την πρόκριση αήττητη από τα προκριματικά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Πορτογαλία, ενώ στο Nations League τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και προβιβάστηκε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Στα τελευταία ματς μετράει πέντε και μια ισοπαλία και ήρθε με την καλύτερη ψυχολογία στο Κατάρ.

Προβάδισμα έχουν σαφώς οι Βραζιλιάνοι, αλλά οι Σέρβοι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Θα παλέψουν το ματς για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα ίσως μας επιφυλάξει έκπληξη και εμείς θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.  Άλλη μια καλή περίπτωση είναι και το Under 2,5 γκολ που θα έχουμε ως δεύτερη επιλογή.

21:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ  Χ ΗΜ. (2.40)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

21:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Under 2,5 γκολ (1.95)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News