Μεσούτ Οζίλ: Αυτόκλητος συνήγορος του Ρονάλντο

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Ο πρώην σταρ των Ρεάλ, Άρσεναλ και εθνικής Γερμανίας, Μεσούτ Οζίλ με δήλωση του επιτέθηκε στα Media και στους παλαίμαχους-αναλυτές για τη στοχοποίηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει ζήσει στο… πετσί του τη μαζική απόδοση ευθυνών προς το πρόσωπο του κάθε φορά που η εθνική ομάδα της Γερμανίας αποτύγχανε σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Γι’ αυτό και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στην πρόσφατη ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο και την κριτική που δέχεται από τον Τύπο και τους κάθε λογής αναλυτές, που συνήθως είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Με ανάρτησή του στα social media, ο νυν παίκτης της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ υπερασπίστηκε τον παλιό συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο και ήταν λάβρος κατά των εκπροσώπων των Media:

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει αυτή η συνεχής αρνητικότητα του Τύπου για τον Κριστιάνο… Τα ΜΜΕ απλώς θέλουν να κερδίσουν κλικ κι όλοι αυτοί οι σχολιαστές, που δεν αγωνίζονται πια, θέλουν απλώς να τραβήξουν την προσοχή, χρησιμοποιώντας το όνομα του και προσπαθούν να τον κάνουν να φαίνεται ο κακός της ιστορίας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News