Στοίχημα: Με το άστρο του Εμ Μπαπέ στον τελικό οι Γάλλοι

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το σημερινό ημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Γαλλία και το Μαρόκο

Γεια και χαρά και Καλή Τετάρτη σε όλους! Η ομάδα που θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί με την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει γνωστή σήμερα, μετά το τέλος της ημιτελικής μάχης ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία και την ευχάριστη έκπληξη που συνεχίζει να γράφει ιστορία, την ομάδα του Μαρόκου. Ένα ματς ιδιαίτερο με τους λαούς των δυο χωρών να συμβιώνουν στην Γαλλία, όπου ζουν εκατομμύρια Μαροκινοί.

Για έβδομη φορά στην ιστορία τους οι τρικολόρ βρίσκονται στους «4» της διοργάνωσης. Θέλουν να φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να γίνουν η τρίτη ομάδα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, που  καταφέρνει το repeat.

Από την άλλη, το Μαρόκο απέκλεισε Ισπανία και Πορτογαλία, δείχνοντας πως διαθέτει ένα συμπαγές και οργανωμένο σύνολο, με παίκτες πολεμιστές, που σε κάθε ματς αποδεικνύουν την αξία τους. Έχει ήδη γράψει ιστορία, αφού είναι η πρώτη ομάδα από την Αφρική, που συμμετέχει σε ημιτελική φάση.

Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και είναι η Γαλλία. Το σίγουρο όμως είναι πως το Μαρόκο θα παλέψει για την πρόκριση στον τελικό. Η ποιότητα γέρνει προς τους Γάλλους, αλλά οι Μαροκινοί είναι μαχητές. Πρώτη επιλογή μας θα είναι ο άσος από το πρώτο ημίχρονο, αφού πιστεύουμε πως οι τρικολόρ θα αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ. Αν καταφέρουν να σκοράρουν νωρίς και ανοίξει το ματς, τότε ίσως δούμε ωραία θέαμα και πολλά τέρματα και από τις δυο ομάδες. Δεύτερη περίπτωση πονταρίσματος η νίκη της Γαλλίας σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

21:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ  1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.  (2.52)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

21:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ   1 ΚΑΙ G.G (4.25)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News