Μουντιάλ 2022: Οι Κροάτες κατηγορούν τη FIFA ότι θέλει να δώσει στον Μέσι το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ομαδικά… πυρά από τα κροατικά ΜΜΕ με αποδέκτη τη FIFA ότι «σπρώχνει» την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση του Μουντιάλ, με αφορμή το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ.
Ομαδικά… πυρά εκτοξεύθηκαν από τα κροατικά ΜΜΕ, την επομένη της ήττας από την Αργεντινή στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ. Οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας κατηγορούν τη FIFA ότι «σπρώχνει» την ομάδα του Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, οι Κροάτες κάνουν έντονα παράπονα για το πέναλτι που κέρδισε η Αργεντινή και άνοιξε το σκορ με τον Μέσι στο μεταξύ τους ματς (σ.σ. το έκανε ο Λιβάκοβιτς στον Άλβαρες), με τη «Sportske Novosti» να υπογραμμίζει:
«Το γεγονός ότι ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα (και όχι ο Χούλιαν Αλβάρες που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε 2 φορές) το αποδεικνύει».
Την ίδια στιγμή, η «Slobodna Dalmacija», κατηγορεί τον Μασιμιλιάνο Ιράτι, τον ίδιο VAR του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. «Έχει πάρει ξανά αποφάσεις εναντίον της Κροατίας. Απλά λάθη αξιολόγησης;», έγραψε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
