Μουντιάλ 2022: Το «τι κοιτάς χαζούλη» του Μέσι, έγινε τατουάζ!

twitter

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα του, ξέσπασμα του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Ολλανδία και η ατάκα «Τι κοιτάς χαζούλη, άντε τράβα εκεί» στον Βάουτ Βέγκχορστ , θα βρίσκεται για πάντα στο κορμί φίλων της Αργεντινής, με τη μορφή τατουάζ!

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Ολλανδία, έδειξε ότι τελικά είναι κι αυτός… άνθρωπος, με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα απέναντι στο Λουίς Φαν Χαλ και παίκτες των «Οράνιε». Σε σημείο που κάποιοι τον αποθέωσαν για τον τσαμπουκά του και τους θύμισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον D10S βέβαια να μας έχει συνηθίσει σε πολλές ανάλογες εκδηλώσεις.

Μετά το γκολ του από το σημείο του πέναλτι στο 73ο λεπτό του προημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Μέσι έκανε έναν πανηγυρισμό, που πρώτη φορά είδαμε από τον ίδιο, προς το προπονητικό επιτελείο της Ολλανδίας, δείχνοντας τα αυτιά του. Αργότερα τα… είπε ένα χεράκι με τον Φαν Χάαλ. Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Έντγκαρ Ντάβιντς, βοηθός του 71χρονου προπονητή, ο οποίος κατάφερε να τους χωρίσει και να αποτρέψει τα χειρότερα.

Ο Αργεντινός σταρ στην πορεία τα… έβαλε με τον Βάουτ Βέγκχορστ. Ο πρωταγωνιστής της κομπίνας με την οποία ισοφάρισαν οι Ολλανδοί, κοιτούσε προς το μέρος του στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχωρούσε ο Αργεντινός, ο οποίος ξέσπασε: «Τι κοιτάζεις ανόητε; Πήγαινε εκεί, χαζούλη. Τράβα εκεί, ναι».

Φίλοι της «Αλμπισελέστε» και λάτρεις του Λιονέλ Μέσι αποφάσισαν να χαράξουν για πάντα στο κορμί τους αυτά τα σπάνια στιγμιότυπα, κάνοντας σχετικό τατουάζ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News