ΠΑΟΚ: Υπολογίζει σε Ίνγκασον, ξεχνάει τον Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήδη γνωρίζει σε ποιους μπορεί να στηριχθεί.
Το πρόγραμμα προπόνησης της Κυριακής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Σβέριρ Ίνγκασον να βγαίνει – όπως προβλεπόταν – από το απουσιολόγιο. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/12) για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.
Αντίθετα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο, και όσο περνάνε οι μέρες τόσο μειώνονται οι πιθανότητες επαναδραστηριοποίησής του την Πέμπτη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σλοβένος είναι τέτοιας υφής που τον αναγκάζει να ακολουθεί την προσπάθεια σταδιακής επανένταξης, και ο αριθμός προπονήσεων μέχρι και την Τετάρτη, όταν και η ομάδα θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο είναι τέτοιος που κάνουν τον Λουτσέσκου να έχει ήδη καταστρώσει πλάνα χωρίς τον Σλοβένο.
Εκτός προπονήσεων παραμένουν και οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης.
