Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: Ο Κλέιμαν είπε το μεγάλο «όχι» στην Τρίπολη!

Με τον Αστέρα να έχει την ελαφρά υπεροχή, αλλά να μη βρίσκει στόχο, ο Βόλος έφυγε από την Τρίπολη με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό κι ένταση, αλλά όχι ουσία. Κορυφαίος του αγώνα ο γκολκίπερ Κλέιμαν.

Πάλεψαν για τη νίκη, βολεύτηκαν με την ισοπαλία. Περισσότερο η φιλοξενούμενη ομάδα του Βόλου, καθώς οι παίκτες του Αστέρα ήταν καλύτεροι στα… σημεία και με λίγη περισσότερη ευστοχία στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να φτάσουν στο τρίποντο. Σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι και ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι δύο αντίπαλοι βολεύτηκαν με το στείρο 0-0. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κλέιμαν, ο οποίος είπε «όχι» στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά, μία σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο, τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Μπενίτο στο 2ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Σίτο, ανάγκασε τον Κλέιμαν να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση, με τη μπάλα να βγαίνει κόρνερ, αφού πρώτο «έγλειψε» και το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απάντησε στις καλές στιγμές στο 16′, αλλά ο Νόκερτ αστόχησε με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι άσκησαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση, απείλησαν πιο πολλές φορές, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Μία φορά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ο Λέο Τιλίκα, είχε προηγηθεί οφσάιντ στον Μπαρτόλο. 
Λίγο νωρίτερα, ατο 55′, ο Μπαρτόλο από πάσα του Ουές βρέθηκε φάτσα με τον Κλέιμαν, αλλά ο κίπερ του Βόλου, έκανε σωτήρια επέμβαση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News