Παναθηναϊκός: Εκτός Μποχωρίδης, Π. Καλαϊτζάκης με Εφές, δύσκολα ο Γκουντάιτις!

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό την Πόλη για το σημαντικό ματς με την Εφές (23/12, 19.30) και δεν θα έχει τους Μποχωρίδη-Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. «Ανοιχτό» του Γκουντάιτις.
Οι «πράσινοι» έχουν μια δύσκολη αποστολή κόντρα στην Εφές του Εργκίν Αταμάν, αλλά δεν θα έχουν πλήρες ρόστερ. Ναι μεν ο Γκριγκόνις να επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσίας, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει τους… πονοκεφάλους του για το ματς με την παρέα του Μίτσιτς.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτη Καλαϊτζάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής. Το ίδιο ισχύει και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος – ούτως ή άλλως – συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες μια και ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση. Νιώθει καλύτερα, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψει με άλλη πτήση για την Πόλη. Ισως εντός της ημέρας, ίσως και ανήμερα του αγώνα. Σε περίπτωση που είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Εφές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
