Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει ξεχάσει ακόμη τον Ιωνικό...

Μήνυμα προς τους παίκτες του να μη χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους έστειλε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ώστε να μη γίνουν τα ίδια λάθη όπως στο ματς με τον Ιωνικό.

Στην ανάγκη να μένει η ομάδα του συγκεντρωμένη στα παιχνίδια και να μην κάνει το ίδιο λάθος που της στοίχισε δύο βαθμούς κόντρα στον Ιωνικό στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (28/12, 21.30).

«Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρία για να ‘καθαρίσει’ το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στη μοναδική φάση του αντιπάλου. Υπήρχε μια χαλαρότητα και μια επιθυμία να βγούμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, χάνοντας κάπως τη συγκέντρωσή μας στο ανασταλτικό κομμάτι», τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε για το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης:

«Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πρώτο γύρο με τραυματισμούς και έλειψε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες. Παραμένει όμως μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που πέρυσι έκαναν εξαιρετική πορεία. Επίσης είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν της δώσεις χώρους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News