Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση της αλλαγής γνώμης του Μίτσελ

Σωκράτης Χάμες Ροντρίγκες
eurokinissi

Η σημαντική αλλαγή στην 11άδα κόντρα στον Αστέρα σε σχέση μ’ αυτή κόντρα στον ΠΑΣ φανέρωσε τη… μετάνοια του Μίτσελ.

Το γράφαμε παραμονές του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν έτσι. Ο Μίτσελ είχε μετανιώσει που στα Γιάννενα δεν συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αυτό δε σημαίνει ότι για το 2-2 έφεραν την αποκλειστική ευθύνη οι Ρέτσος και Ντόη, συνολικό ήταν το πρόβλημα και αφορούσε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Όμως η εμπειρία του Σωκράτη θα μπορούσε να λειτουργήσει στις δύσκολες στιγμές του β’ ημιχρόνου και ενδεχομένως να αποφεύγονταν η ισοφάριση και η απώλεια δύο υπερπολύτιμων βαθμών. Ο Ισπανός τεχνικός αν και δεν το παραδέχθηκε με λόγια, το παραδέχθηκε με τις πράξεις του ότι μετάνιωσε για τη μη χρησιμοποίηση του Παπασταθόπουλου κόντρα στον ΠΑΣ.

Η 11άδα του με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου επανέφερε τον πολύπειρο παίκτη αντί του Ρέτσου, το επιβεβαίωσε. Τυχαίο ή όχι με τον Σωκράτη μέσα ο Ολυμπιακός κινδύνεψε μόνο σε μια φάση, τη διπλή του 8ου λεπτού, και δεν δέχθηκε γκολ από τους Αρκάδες.

Και κατά πως φαίνεται, δύσκολα θα τον αφήσει εκτός ξανά, εκτός αν υπάρχει λόγος τραυματισμού ή κόπωσης. Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ταιριάζει καλύτερα το δίδυμο Σωκράτης-Ντόη και πιθανότατα θα το βλέπουμε πιο συχνά.

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δίνει ευκαιρίες και στον Ρέτσο τον οποίο πιστεύει πολύ και θέλει να ποντάρει πάνω του για το μέλλον.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News