Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μεξικανός... Παλάσιος, Ουριέλ Αντούνα, εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς

Λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση του δανεισμού του Τιμοτέους Πούχατς, νέο όνομα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό για τα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για τον Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ.

Στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού προστέθηκε ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, Ουριέλ Αντούνα, με τις ευλογίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αντούνα, ήταν μέλος της αποστολής του Μεξικού που βρέθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ και αγωνίστηκε και στις τρεις αναμετρήσεις ως αλλαγή. Προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Σάντος Λαγκούνα. Το 2017 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι με την οποία αγωνίστηκε μόνο με την Κ23.

Συνέχισε ως δανεικός στην ολλανδική Χρόνιγκεν, με τηφανέλα της οποίας έπαιξε 22 φορές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Στη συνέχεια μετακόμισε ξανά ως δανεικός στους LA Galaxy παίζοντας 34 ματς, με 6 γκολ κι 7 ασίστ.

Το 2020 μετακινήθηκε στην Ντεπορτίβο Γκουανταλαχάρα, για 10 εκατ. ευρώ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δύο σεζόν, μετρώντας 64 ματς, 6 γκολ και 9 ασίστ, πριν πάρει μεταγραφή για την Κρουζ Αζούλ. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά του Παλάσιος, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 4 εκατ. €.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News