Σαρωτική πρωτιά για το J2US: Το κοινό επέλεξε τον Νίκο Κοκλώνη για να υποδεχτεί το 2023
Ο τελικός του J2US πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου με το κοινό να επιλέγει ξεκάθαρα τον Νίκο Κοκλώνη για να υποδεχτεί το νέο έτος.
Πρόκειται για την πρώτη live αλλαγή χρονιάς έπειτα από χρόνια, που συνοδευόταν από μεγάλες δόσειες τραγουδιού, γέλιου και συγκίνησης αλλά και ένα απροσδόκητο όσο και ταλαντούχο ζευγάρι νικητών, τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα.
Ο Νίκος Κοκλώνης ετοίμασε για το ρεβεγιόν ένα μοναδικό πάρτι για όλη την οικογένεια που αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας και φύλου και αυτό φάνηκε τόσο και στο ντέρμπι της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νικητών όσο και στα χιλιάδες σχόλια στο Twitter όπου και πάλι το J2US ήταν πρώτο trend με διαφορά.
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
