Ολυμπιακός: Γιατί πάντα πίσω από μια ομαδάρα κρύβεται μια... οικογένεια!

Instagram

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το 2023 με δύο γεγονότα που αποδεικνύουν ότι το μυστικό των επιτυχιών των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται όχι μόνο στο παρκέ αλλά και εκτός γηπέδων!

Όποιον ξένο του Ολυμπιακού κι αν ρωτήσεις να σου περιγράψει με μια λέξη τις εμπειρίες του στον Πειραιά (από τον Κάιλ Χάινς μέχρι τον Άλεκ Πίτερς) θα σου απαντήσει… family!

Και υπάρχουν μικρά γεγονότα της καθημερινότητας που αποδεικνύουν ότι το μυστικό της επιτυχίας των «ερυθρόλευκων» δεν βρίσκεται μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός!

Το βράδυ του Σαββάτου οι ξένοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Σακίλ ΜακΚίσικ εκεί που ο «Σακ Ατάκ» και η σύζυγός του Μπέριλ, είχαν διοργανώσει ένα ρεβεγιόν που έμεινε αξέχαστο σε όλους, όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Αμερικανός άσος στα social media.

 

Μουσταφά Φαλ, Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπόλομποι, Τόμας Γουόκαπ,Ταρίκ Μπλακ και το… Αμερικανάκι, Τζορτζ Πάπας, έδωσαν ρεσιτάλ κεφιού (μαζί με τις οικογένειές τους) αποδεικνύοντας ότι εκτός από εξαιρετικοί συμπαίκτες είναι πάνω απ’ όλα μια υπέροχη παρέα.

Λίγες ώρες αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να υποδεχτεί το 2023 με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα με τη βοήθεια των «ερυθρόλευκων» αστέρων.

«Το να μοιράσεις σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι» έγραψαν οι Πειραιώτες… ντύνοντας τις ευχές τους με τις καλύτερες από τις 28 ασίστ που μοίρασαν οι πρωταθλητές στο θρίαμβό τους στο ΟΑΚΑ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News