ΠΑΟΚ - Άρης 1-0 : Πήρε το ντέρμπι με τον ψυχωμένο αρχηγό του

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 1-0 με τον Σβέριρ Ίνγκασον να σκοράρει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με ανάποδο ψαλίδι και βρίσκεται πλέον σε απόσταση νίκης από την δεύτερη θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να πιέζει τον ΠΑΟΚ και να προβληματίζει τον Δικέφαλο, που «εμφανίστηκε» μετά το 10′ όταν και είχε διαδοχικά στημένες φάσεις.

Ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Σβαμπ

Στο 15′ μετά από κόρνερ του Κωνσταντέλια, ο Ιτούρμπε έκανε χέρι, που δόθηκε μετά από έξι λεπτά και τον έλεγχο από τον VAR, με τον Κουτέστα να αποκρούει το πέναλτι του Σβαμπ. Ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα «πάγωσαν» στα πρώτα λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι, όμως ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε μπρος. Στο 30′ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντσίνι να πλασάρει εκτός εστίας. Ο ΠΑΟΚ πίεζε, έκανε φάσεις με τον Κουλιεράκη να χάνει μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά στο 32′ και τον Νάραϊ να έχει δοκάρι στο 34′.

Ο Ίνγκασον έλυσε το Γόρδιο δεσμό με ψαλιδάκι!

Ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ, με τον Ίνγκασον να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι μετά από κεφαλιά του Κουλιεράκη.

Λεπτές ισορροπίες στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πατούσε καλύτερα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάποια μεγάλη φάση, την ώρα που ο ΠΑΟΚ, έδειχνε να ξαναπαίζει με τη φωτιά όπως και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Ο Αλαν Πάρντιου έδωσε πνοή στην ομάδα του με τον Μανού Γκαρσία, αλλά ο Γκρέι ήταν πολύ καλά κλεισμένος από τον Κουλιεράκη.

Ο δικέφαλος του Βορρά, πιέστηκε, αγχώθηκε, αλλά έφυγε νικητής από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News