Άρης μεταγραφές: Οι Άραβες επιστρέφουν για τον Μαντσίνι

Το θέμα της μεταγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι έχει προσωρινά παγώσει και ο Αργεντινός έχει επιστρέψει στην ενδεκάδα, ωστόσο το αραβικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του αναθερμαίνεται
Τον Σεπτέμβριο είχε φτάσει στα γραφεία του Άρη πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Μαντσίνι, που άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ και ξεπερνούσε τόσο την πρόταση της κυπριακής Ομόνοιας, τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης δεν είχε εκφραστεί επίσημα.
Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν προχώρησε πρόσφατα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και επέστρεψε όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και στη βασική ενδεκάδα.
Ωστόσο ο Αργεντινός εξακολουθεί να απασχολεί αρκετές ομάδες και στην Αλκμήνης έχουν ήδη μάθει ότι υπάρχει νέο αραβικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μένει μόνο να γίνει πιο ουσιαστικό και να αποτυπωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση.
Ο Μαντσίνι δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο και πλέον θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα αν υπάρχει και φωτιά πίσω από τον καπνό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Euroleague: Συνάντηση με Μελή και Ρεντζιά για μελλοντική συνεργασία
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Βαλένθια: «Συναγερμός» με Μπράξτον Κι - Στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα
