Παναγιώτης Τζένος: Σοκ στην ελληνική δημοσιογραφία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών!

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών, ο γενικός διευθυντής του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτης Τζένος, ο οποίος υπέστη έμφραγμα το απόγευμα της Κυριακής.
Σοκ στην ελληνική δημοσιογραφία! Ένα από τα ικανότερα στελέχη της νέας γενιάς της, ο γενικός διευθυντής του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτης Τζένος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Όπως επιβεβαιώθηκε μέσα από την ιστοσελίδα parapolitika.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1», ο Παναγιώτης Τζένος έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, αργά το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα.
Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος (ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αναδειχτεί σε ένα ικανότατο στέλεχος της ελληνικής δημοσιογραφίας με την εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών να είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς στα ερτζιανά), υπέστη έμφραγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί του, όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
