Ολυμπιακός: Γιατί ο Μίτσελ μίλησε για τον Σωκράτη

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
eurokinissi

Τα στατιστικά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Βόλο και ο λόγος για τον οποίο ο Μίτσελ έκανε ειδική αναφορά στο διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Δε γνωρίζω καμία ομάδα η οποία παίζει επιθετικά, σκοράρει και να μην έχει στο ρόστερ της και σπουδαίους αμυντικούς, δεν υπάρχει τέτοια ομάδα.

Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον Σωκράτη, ο οποίος είναι ένας σπουδαίους αρχηγός, ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει τις ικανότητές του στο γήπεδο και είναι μεγάλο προσόν για εμάς να τον έχουμε».

Αυτό δήλωσε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού στο Βόλο. Και το έκανε δίχως να ερωτηθεί για τον Σωκράτη. Γιατί το έκανε;

Αφενός γιατί αποτύπωσε την αλήθεια και αφετέρου γιατί αισθάνεται και μια μικρή ενοχή και μετάνοια για το ότι δεν τον είχε βάλει στα Γιάννενα με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα για τους ερυθρόλευκους. Ο έμπειρος στόπερ ήταν διαθέσιμος αλλά ο Ισπανός τεχνικός είχε προτιμήσει το δίδυμο Ρέτσου και Ντόη και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό δίχως αυτό να σημαίνει ότι ήταν αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Τα στατιστικά του Σωκράτη στο Βόλο

Παρότι στο ματς του Βόλου ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε επί της ουσίας, ή μάλλον κινδύνεψε αλλά όταν το ματς είχε τελειώσει ουσιαστικά, ο Σωκράτης είχε 3 κλεψίματα και 3 «καθαρίσματα» / επεμβάσεις εντός περιοχής μπροστά από την εστία του Πασχαλάκη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News