Άρης: Kαι πρόκριση και rotation και Καμαρά και στο βάθος Ολυμπιακός

O Άρης υποδέχεται το μεσημέρι τον Λεβαδειακό και ο Πάρντιου θέλει να ξεμπερδεύει πρώτα με την πρόκριση στην επόμενη φάση και στη συνέχεια να διαχειριστεί το ρόστερ ενόψει των δύο αγώνων κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο βασικός στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο Άρης δεν θέλει να διακινδυνεύσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το ιδανικό στο μυαλό του Άγγλου προπονητή του θα είναι να κλειδώσουν οι παίκτες του τη νίκη επί του Λεβαδειακού νωρίς, ώστε στη συνέχεια να έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το ρόστερ του.

Ο Πάρντιου θέλει να ξεκουράσει κι άλλους βασικούς πέρα από τους Πάλμα και Νταρίντα που άφησε εκτός αποστολής, θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αμπουμπακάρ Καμαρά για να μπει πιο ομαλά στο πρόγραμμα και να εξοικειωθεί με τους νέους συμπαίκτες του.

Ενδεχομένως να κάνει και κάποιες δοκιμές για τα επόμενα παιχνίδια, ίσως μάλιστα να δοκιμάσει κάποια στιγμή στη διάρκεια του αγώνα μαζί ως δίδυμο στην επίθεση τους Γκρέι και Καμαρά.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι πιθανό σήμερα να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, πολύ πιθανό να πάρει θέση ο Καμάτσο στην κορυφή της επίθεσης και σίγουρα ο Νταμπό στην μεσαία γραμμή καθώς θα λείψει ο Νταρίντα. Η διαχείριση θα εξαρτηθεί άλλωστε από την εξέλιξη του αγώνα.

Φυσικά στο βάθος του μυαλού του είναι και τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Άρης θα εγκατασταθεί τις επόμενές μέρες στην Αθήνα και μάλιστα σχεδιάζει να μείνει στην πρωτεύουσα και να επιστρέψει πριν το παιχνίδι με τον Βόλο για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News