Άρης: Σε αναμονή για Νταμπό, στο βοηθητικό του Ατρομήτου η προπόνηση

Aris FC

Ο Άρης γύρισε σελίδα και άρχισε προετοιμασία για το δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο

O Άλαν Πάρντιου δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν ξανά τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος τεχνικός υποδέχτηκε τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου (η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε σχετικά τον Γιώργο Σπανό) χωρίς να χάσει χρόνο, ενώ είχε και την ευκαιρία να συζητήσει για το ματς, αλλά και την αδυναμία του Άρη να σκοράρει και να διεκικήσει κάτι περισσότερο.

Σίγουρα ψάχνει λύσεις στην επίθεση, αν και σύμφωνα με όσα είπε ο Πάρντιου, ούτε ο Καμαρά, ούτε ο Πάλμα είναι απόλυτα έτοιμοι να πάρουν περισσότερο χρόνο, επομένως παραμένουν τα ερωτηματικά για τις επιλογές του.

Ενοχλήσεις ο Νταμπό

Παράλληλα ο τεχνικός του Άρη περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νταμπό, καθώς αποχώρησε αναγκαστικά λόγω ενοχλήσεων και περιμένει την ιατρική διάγωση του ορθοπεδικού του Άρη, Νίκου Ξυλούρη.

Από την κατάσταση του Μπράιαν Νταμπό, που σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, θα εξαρτηθεί και η τριπλέτα στην μεσαία γραμμή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News