Στοίχημα: Άνετη πρόκριση για Γιουβέντους

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου

Συνέχεια με αγώνες Κυπέλλου και αρχή από το Copa Del Rey όπου Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16». Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στο ματς πρωταθλήματος πριν από λίγες ημέρες. Παραμένουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στο Champions League, ενώ στο «Ντε Λα Κεράμικα» έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά.

Δυο ήττες στα τρία τελευταία ματς έχουν οι «μερένχες», με την τελευταία να είναι από την αιώνιο αντίπαλο Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ. Στο πρωτάθλημα έχουν μείνει τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ στον προηγούμενο γύρο Κυπέλλου απέκλεισε την Καθερένιο, ομάδα 4ης κατηγορίας, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 εκτός. Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στη φάση των «16» του Coppa Italia η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο την Μόντσα και επιλογή μας θα είναι ο άσος από το πρώτο ημίχρονο. Να ξεχάσει γρήγορα την πεντάρα από τη Νάπολι στο ματς πρωταθλήματος θέλει η βέκια σινιόρα και το σημερινό παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η Μόντσα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ Μ.  Χ (3.55)

22:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΟΝΤΣΑ 1 HM. / 1 TΕΛ. (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News