Μπαρτζώκας: «Το μπάσκετ του ενός έχει πεθάνει»

EUROKINISSI

Στο ομαδικό πνεύμα της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός επικράτησε 73-60 της Ρεάλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να την αφιερώσει στον Χρήστο Μπαφέ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

«Ήταν μια εκπληκτική νύχτα για εμάς, όπως καταλαβαίνουν όλοι ήταν κρίσιμο το παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πω ότι η ομάδα στην πρόκληση που είχε ήταν έτοιμη να παίξει. Ήταν ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι για εμάς, αφήσαμε τη Ρεάλ στους 60 πόντους. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και απλώς έπρεπε να μην είμαστε τόσο νευρικοί. Πρέπει να δώσω τα κρέντιτς στους παίκτες και τους φίλους μας. Ελπίζω να απολαύσατε ένα τυπικό παιχνίδι EuroLeague αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω».

Για την αστοχία σε σημεία του αγώνα: «Όταν βλέπω την ομάδα να είναι πολύ συγκεντρωμένη αμυντικά, εκτός του ξεκινήματος με τον Ταβάρες, πιστεύω είναι καλός τρόπος να βρεις ρυθμό στην επίθεση. Αν δεν παίζεις άμυνα είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Εμείς αστοχήσαμε, ήμασταν νευρικοί αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι μπροστά στο κοινό μας θέλαμε να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε ανταγωνιστές για την οκτάδα και το ματς μας βοήθησε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News