Κύπελλο Ελλάδας: Φινλανδός στη Λεωφόρο, Ούγγρος στο «Βικελίδης»

ΒΑΝΤ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε το πρωί της Τρίτης (24/1) τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου. Φινλανδός στο ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, Ούγγρος στο Άρης – Ολυμπιακός.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε την Τρίτη (24/1) τους ρέφερι για τις ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Φινλανδό Πέτρι Βίλχανεν να διευθύνει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τον Ούγγρο Ίστβαν Βαντ το Άρης – Ολυμπιακός. Στα πρώτα ματς, ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί με 2-0 και οι «ερυθρόλευκοι»1-0 αντίστοιχα.

Συνεργάτες του Βίλχανεν θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα. Στο «Βικελίδης» βοηθοί του Βαντ (φωτ.) θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο Κάταλιν Κούλτσαρ, με τον Ψαρρή.

Στο Πανσερραϊκός-ΑΕΚ θα βρεθεί ο Τσιμεντερίδης, με τους Τζιουβάρα, Κόλλια βοηθούς, 4ο τον Κατσικογιάννη και στο VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη. Στο Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με τους Χριστάκογλου, Παγουρτζή και 4ο τον Πουλόπουλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News